İZMİR / KARŞIYAKA - Engin Özmeriç İlkokulu

Nis

Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer Yahşi, ara tatil ve bayram hediyesi olarak öğrencilerimiz için hazırlanan İzmir Çocuk dergisini bir mesaj ile yayımladı. Karekodu okutarak ya da linki tıklayarak İzmir Çocuk dergisine ulaşabilirsiniz.

ÖZ BAKIŞ ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK E-DERGİSİ 5. SAYISI YAYINLANDI.

BİLSEM ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMASI GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANMIŞTIR

Ock

"Birbirimize Candan Bağlıyız"

Ock

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Bu çerçevede, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı, her yıl Ocak ayının ikinci haftasında (08-14 ocak 2024) Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri düzenlemektedir.

Enerji verimliliği, binalarda yaşam standardı ve hizmet kalitesinin, endüstriyel işletmelerde ise üretim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan, birim veya ürün miktarı başına enerji tüketiminin azaltılmasıdır.

Enerji verimliliği politikaları, bir taraftan ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedeflerinin sürdürülebilirliği ile doğrudan ilişkili olması diğer taraftan ise toplam sera gazı salımlarının azaltılmasında oynadığı kilit rol nedeniyle, hassasiyetle ele alınması gereken alanların başında gelmektedir.

Kas

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ OKULUMUZDA.

Kas

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ OKULUMUZUN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK 08.12.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 13.10 DA ÇOK AMAÇLI SALONUMUZDA ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YELDA KADIOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİRLECEKTİR.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 22/11/2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ GÜNÜ SAAT 12:00'DA ÇOK AMAÇLI SALONDA SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEKTİR.

Ekm

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2021 tarihinde saat 11:00'de  siz değerli velilerin katılımıyla  okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.